Ruilen & Retourneren

Ruilen & Retourneren

RUILEN & RETOURNEREN

PROCEDURE RUILEN & RETOURNEREN  
Bent u niet tevreden over een artikel of wilt u bijvoorbeeld een andere maat? Hier vindt u alle informatie over het retourneren en ruilen van een artikel.

Als u een artikel terug wilt sturen, dan moet u het meegestuurde formulier invullen. Als u hierover vragen heeft kunt u ons van dinsdag t/m zaterdag tussen 9.00-18.00 uur bellen op 072-5112916 (zaterdag tot 17.00 uur). Ook kunt u een e-mail sturen naar info@koster-alkmaar.nl Wij proberen uw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden.
 
Termijn retourneren
U kunt een artikel ruilen of retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel. Het artikel dient onbeschadigd, ongebruikt, schoon en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking aan ons retour te worden gestuurd. U mag een artikel passen, maar u mag het artikel niet gebruiken en geen labels of prijskaartjes verwijderen als u het artikel retour wilt sturen. Retour gestuurde artikelen worden hier bij binnenkomst op gecontroleerd.
 
Retourzending versturen 
De kosten voor het retour sturen van een artikel zijn voor uw eigen rekening. Elke retourzending dient via PostNL met een track en trace code te worden verstuurd zodat u kunt nagaan waar uw zending zich bevindt. Retourzendingen zonder track en trace code worden niet geaccepteerd.

RETOURADRES
Köster Alkmaar BV.
Ritsevoort 52-56
1811 DP Alkmaar
Nederland

 

Terug brengen in de winkel
U kunt een artikel ook terugbrengen in onze winkel. Let op! U ontvangt geen geld terug in de winkel als u uw artikel daar afgeeft. Uw geld wordt terug gestort op uw IBAN nummer.

Retourformulier 
Vul het meegestuurde formulier in zijn geheel in en zend dit mee terug met het artikel dat u terugstuurt. U kunt uw retourzending direct versturen met PostNL naar bovenstaand adres. 

 
Geld terug 
Na ontvangst en controle van het retour gestuurde artikel ontvangt u uiterlijk binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug op het IBAN nummer dat u heeft ingevuld op het retourformulier. Let op! Wij kunnen geen geld terug storten op creditcards, vul daarom alleen een geldig IBAN nummer in.

Als u een aankoop heeft gedaan in onze winkel en u wilt deze achteraf toch niet houden ontvangt u een cadeaubon voor de aankoopwaarde van het artikel dat u wilt terugbrengen. Wij maken een onderscheid tussen de retour procedure in onze winkel en de webshop, omdat u in de winkel het artikel kunt passen, voelen, zien etc. Dit is op de webshop van Kösterfashion niet het geval en daarom krijgt u uw geld wel retour als u artikelen heeft gekocht op de webshop van Kösterfashion. Voor artikelen die zijn gekocht in de winkel ontvangt u een cadeaubon.
 
Ruilen 
Heeft u niet de juiste maat van het artikel? Of wilt u het artikel toch in een andere kleur? U kunt het artikel binnen 14 dagen na ontvangst ruilen. Het artikel dient onbeschadigd, ongebruikt, schoon en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking aan ons retour te worden gestuurd. U mag een artikel passen, maar u mag het artikel niet gebruiken en geen labels of prijskaartjes verwijderen als u het artikel wilt ruilen. De kosten voor het terug sturen van het artikel zijn voor uw eigen rekening. Het pakket dient via PostNL en met track en trace te worden verstuurd. Ruilingen zonder track en trace code worden niet geaccepteerd. Na ontvangst van het terug gestuurde artikel sturen wij uiterlijk binnen 14 dagen de ruiling naar u toe. Wij nemen de verzendkosten voor deze ruiling eenmalig voor onze rekening. Het om te ruilen artikel dient uiteraard wel voorradig te zijn, u wordt daar per e-mail over geïnformeerd. U mag een artikel ook ruilen in de winkel. Een omruiling kan direct in de winkel worden afgehandeld.
 
 

 

Onze Topmerken