Köster Grand Prix Winactie!!

Zet de snelste tijd op onze racesimulator en maak kans op een AlphaTauri jas!

Wat is de bedoeling en hoe meld je jezelf aan? Bij Köster Fashion staan er 8 t/m 20 november twee race simulatoren in de winkel. Je krijgt 10 minuten de tijd om de snelste ronde te noteren. Eindigt je snelste ronde na 2 weken in de top 20? Dan is er op zondag 27 november de Köster Grand Prix finale! Meer informatie hierover volgt later.

We houden dagelijks bij wie de snelste van de dag is en wekelijks de top 20 deelnemers die kans maken op de Köster Grand Prix finale. Dit zullen we via onze nieuwsbrief en Social Media publiceren. De finale vindt plaats bij Racesquare in Alkmaar, de 20 snelste deelnemers zullen het tegen elkaar opnemen in een alles beslissende race!

Word jij de Köster Champion en de grote winnaar? Dan maak je kans op een AlphaTauri jas en 4 racetickets bij Racesquare!

Hoe meld je je voor deze actie aan? Optie 1: Volg @Kosterfashion op Instagram en Facebook en tag 2 vrienden onder onze winactie post. (Scan de QR-code die je doorstuurt naar ons Instagram-account, zie foto boven, of klik op de button onderaan de post) Optie 2: Meld jezelf aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de huidige stand en nog veel meer nieuwtjes. (Scan de QR-code om jezelf in te schrijven, zie foto boven)

De actie wordt mede mogelijk gemaakt door AlphaTauri, Racesquare en Köster Fashion.

Bekijk een ander event

Maatwerk Event 20-11

Made to Measure by Köster Fashion

Onder het genot van een glas bubbels en Italiaanse hapjes een pak, jasje, mantel of coat op maat laten maken? Kom zondag 20 november bij onze winkel langs en stel zelf je stof en design samen, samen met onze Italiaanse maatwerkspecialisten. Een plek reserveren? Dat kan! Stuur ons een mailtje, berichtje of loop gerust langs.

Ervaringen van klanten

Hele fijne shop ervaring! Uitgebreid assortiment, vriendelijke medewerkers, zeer klant- en service gericht, snelle bezorging, hele fijne shop ervaring, verdient zeker aanbeveling, ben super tevreden!
Derk H.
Topbedrijf! Mijn bestelling was uitzonderlijk snel ingepakt en verstuurd, de andere dag binnen en werkelijk 10+ ingepakt! Hier kan je met een gerust hart bestellen. Hartelijk dank Köster Fashion!
Maikel D.
In het bijzonder dat ik met de bestelling bezig was maar in eerste instantie niet kon afmaken. Werd ik gebeld door de medewerker of ik het kledingstuk nog wenste, want er stond een klant in de winkel die deze wilde hebben. Ik vertelde dat ik de bestelling zo completeren. Oké dan was het goed en wist de verkoper dat hij hem niet moest verkopen zei hij. Dus echt Top. Goed en zeer commercieel ingesteld. Waarschijnlijk is de klant in de winkel met de andere maat naar huis gegaan.
Roel W.
Topservice en een fantastisch bedrijf!!
Wolter K.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Een selectie van onze merken

Bekijk al onze merken
✓ Betaal achteraf met Klarna!
✓ Aankopen in de winkel worden kosteloos vermaakt!
✓ Vandaag besteld voor 17:00 uur, de volgende werkdag bezorgd!
✓ Gratis verzending binnen Nederland!
✓ Kortingscode voor de volgende online bestelling (n.v.t. bij sale)!

© 2024 Köster Fashion | Powered by iClicks