Paolo Vitale

Paolo Vitale

Het modemerk Paolo Vitale wil de bereikte hoge kwaliteitsniveaus behouden door gebruik te maken van het unieke handwerk en de passie bij de productie van riemen, armbanden en tassen voor zowel dames als heren. Oude technieken, die van generatie op generatie worden overgedragen, maken elk accessoire uniek. Paolo Vitale betekent ervaring, handwerk en ‘Made in Italy’. Je shopt jouw unieke en kwaliteitsriemen van Paolo Vitale bij Köster Fashion.

Geschiedenis van Paolo Vitale

Forleo Giovanni richtte in 1989 een klein familiebedrijf op dat zich toelegde op herenaccessoires en handwerk. Dankzij zijn kwaliteit werd het al snel een symbool van ‘made in Italy’. In het begin was het bedrijf alleen gericht op de productie van riemen van hoge kwaliteit.

Het bedrijf verandert in 1996 zijn naam in Paolo Vitale, de grootvader van de huidige eigenaars.

Generatiewisseling

Het bedrijf wordt in 2002 geërfd door de kleinzonen, Mino en Paolo.  De generatiewisseling heeft echter geen invloed gehad op de unieke kenmerken die het bedrijf herkenbaar en onderscheidend maken. De hoge kwaliteitskenmerken van de producten zijn gericht op élite klanten: de handgemaakte productie, uitgevoerd door het deskundige personeel, de creatie van huisgemaakte kleurstoffen volgens exclusieve technieken, gespen met handgemaakte stiksels, accessoires gemaakt van staal, massief koper, porselein of zilver. Bovendien worden alle riemen van kalfsleder gegarandeerd door de Washington-verklaring, terwijl riemen van uitzonderlijk leer (zoals slangen, krokodillen, rog en pythons) worden gegarandeerd door het C.I.T.E.S.-certificaat.

Begin van hoogwaardige accessoires

In 2012 werden ook andere soorten producten aan het merk toegevoegd, zoals handgemaakte leren armbanden en binnenkort ook de handgemaakte tassen. Deze verandering maakte van het bedrijf een producent van accessoires voor dames en heren van hoge kwaliteit.

SALE: Paolo Vitale riem voor heren

Ben je op zoek naar een van deze hoge kwaliteit riem, maar dan tegen een lagere prijs? Houd onze sale pagina goed in de gaten. Als we een Paolo Vitale riem in de sale hebben staan, dan vindt je hem daar. Filter eenvoudig op sale voor heren of merken voor een beter overzicht.

Meest gestelde vragen over Paolo Vitale;

Wat is de pasvorm van Paolo Vitale?

Riemen vallen veelal hetzelfde, je kunt de riem eenvoudig afstellen door de vijf ingemaakte riemgaten (verspreid over 10 cm). Je kunt je gebruikelijke Europese maat aanhouden. Daarbij kunnen we een riem zelf altijd korter maken, zonder dat je daar iets van ziet.

Wat zijn de kenmerken van Paolo Vitale?

Alles is handgemaakt, uniek design, elke riem is weer anders door het leer. Dit kan op sommige stukken dikker zijn, ook zie je mooi het verloop van het leer (denk aan voorkant naar achterkant, ruggengraat, zijkant naar zijkant). Paolo Vitale is op het gebied van het handwerk en riemen pionier in haar vak! Ook staan de riemen erom bekend dat ze heel lang mee gaan, mits de riemen met zorg worden behandeld.

Wat verkoopt Köster Fashion van Paolo Vitale?

Bij Köster Fashion verkopen we exclusieve, luxe en kwaliteitsriemen van Paolo Vitale.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Een selectie van onze merken

Bekijk al onze merken
✓ Aankopen in de winkel worden kosteloos vermaakt!
✓ Vandaag besteld voor 17:00 uur, de volgende werkdag bezorgd!
✓ Betaal achteraf met Klarna!
✓ Kortingscode voor de volgende online bestelling (n.v.t. bij sale)!
✓ Gratis verzending binnen Nederland!

© 2024 Köster Fashion | Powered by iClicks