Heren

Colberts

Heren Colberts

Colberts  of blazers werden vanaf de 17e eeuw in Frankrijk gedragen , en ze bleven populair tot in de 19e eeuw. Ze werden geassocieerd met de aristocratie en de hogere klassen en waren een teken van status en rijkdom. In de moderne tijd kunnen colberts of blazers zowel formeel als casual worden gedragen.

Formeel Colbert

Een formeel colbert of blazer wordt gedragen naar zakelijke afspraken en op recepties. Formele colberts worden vaak gedragen met een bijpassende pantalon en gecombineerd met een stropdas, overhemd en nette (gesp)schoenen. Ze worden gedragen bij formele gelegenheden, zoals bruiloften, zakelijke afspraken en andere speciale gebeurtenissen.

Casual Colbert

In tegenstelling tot formele colberts of blazers, zijn casual colberts meestal gemaakt van stoffen zoals katoen, linnen, wol of denim en zijn ze bedoeld om te worden gedragen tijdens informele gelegenheden. Casual colberts kunnen worden gedragen met jeans en T-shirts of chino’s en een overhemd. Ze zijn populair als onderdeel van de casual of zakelijke casual stijl en worden vaak gedragen tijdens het werk of tijdens vrije tijd.

Made to Measure events

Gedurende het jaar is er een aantal keer een maatwerk event bij ons in de winkel. Onze Italiaanse vrienden van Luichi Bianchi zijn dan bij ons in de winkel om klanten te helpen en adviseren. De Italiaanse maatwerkspecialisten hebben verschillende stoffen, knopen en andere accessoires meegenomen om je eigen look te creëren. Denk aan een pak, smoking, jasje, overhemd en (over)coat. Wil je een pak of iets anders op maat laten maken? Zorg dat je ons volgt op Instagram, Facebook of meld je aan voor onze nieuwsbrief! Via deze platformen houden we onze klanten op de hoogte wanneer er een Maatwerk Evenement plaatsvindt. Je kan je bij ons aanmelden en een tijd reserveren, om samen met een Italiaanse maatwerkspecialist of met ons, een perfect samengesteld kledingstuk te creëren. Het heeft gemiddeld 4 tot 5 weken nodig voordat je maatwerk kledingstuk is gemaakt en door ons is ontvangen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Volg onze socials

Een selectie van onze merken

Bekijk al onze merken
✓ Vandaag besteld voor 17:00 uur, de volgende werkdag bezorgd!
✓ Betaal achteraf met Klarna!
✓ Aankopen in de winkel worden kosteloos vermaakt!
✓ Kortingscode voor de volgende online bestelling (n.v.t. bij sale)!
✓ Gratis verzending binnen Nederland!

© 2024 Köster Fashion | Powered by iClicks