Ruilen & retourneren

Procedure Ruilen & Retourneren

Bent u niet tevreden over een artikel of wilt u bijvoorbeeld een andere maat? Hier vindt u alle informatie over het retourneren en ruilen van een artikel.

Als u een artikel terug wilt sturen, dan moet u het retourformulier invullen en de instructie hierop volgen. Als u hierover vragen heeft, kunt u ons van dinsdag t/m vrijdag tussen 9.00-18.00 uur bellen op 072-5112916 (maandag van 13:00 tot 18:00 uur, zaterdag van 09:00 tot 17.00 uur en zondag 12:00 tot 17:00 uur). Ook kunt u een e-mail sturen naar info@koster-alkmaar.nl of gebruik de chatfunctie op onze website rechtsonderin. Wij proberen uw e-mail/bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.

Bestelling retourneren

Bedankt voor uw aankoop. Wat jammer dat het bestelde artikel niet naar wens is. Graag vragen we u altijd het retourformulier fysiek (ingevuld) bij uw bestelling mee retour te sturen. U heeft tot 14 dagen na levering de tijd om uw bestelling te retourneren. De retourkosten zijn voor uw eigen rekening.

Wilt u een andere maat/kleur of item? We raden u aan om deze alvast online te bestellen, zo heeft u deze binnen 1-3 werkdagen al in huis.

Formulier Retouren Köster Fashion (KLIK HIER OM HET RETOURFORMULIER TE DOWNLOADEN)

Termijn retourneren

U kunt een artikel ruilen of retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel. Wij stellen het op prijs dat het artikel onbeschadigd, ongebruikt, schoon en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking aan ons retour te worden gezonden. U mag een artikel passen, maar u mag het artikel niet gebruiken en geen labels of prijskaartjes verwijderen als u het artikel retour wilt sturen. Retour gestuurde artikelen worden hier bij binnenkomst op gecontroleerd. De kosten voor het retour sturen van een artikel zijn voor uw eigen rekening. 

RETOURADRES

Köster Alkmaar BV.
Ritsevoort 52-56
1811 DP Alkmaar
Nederland

Terugbrengen in de winkel

U kunt een artikel ook terugbrengen in onze winkel. Let op! U ontvangt geen geld terug in de winkel als u uw artikel daar afgeeft. Uw geld wordt teruggestort op uw IBAN-nummer, waar u uw bestelling mee heeft betaald.

Geld terug

Na ontvangst en controle van uw retour gestuurde artikel ontvangt u uiterlijk binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug op het IBAN-nummer waarmee u heeft betaald. Let op! Wij kunnen geen geld terugstorten op creditcards, vul daarom alleen een geldig IBAN-nummer in.

Als u een aankoop heeft gedaan in onze winkel en u wilt deze achteraf toch niet houden ontvangt u een cadeaubon voor de aankoopwaarde van het artikel dat u wilt terugbrengen. Wij maken een onderscheid tussen de retour procedure in onze winkel en de webshop, omdat u in de winkel het artikel kunt passen, voelen, zien etc. Dit is op de webshop van Kösterfashion niet het geval en daarom krijgt u uw geld wel retour als u artikelen heeft gekocht op de webshop van Kösterfashion. Voor artikelen die zijn gekocht in de winkel ontvangt u een cadeaubon.

Bestelling niet correct of incompleet

Onze welgemeende excuses voor het ongemak, dit is natuurlijk erg vervelend en niet de bedoeling! Neem a.u.b. contact met ons op via info@koster-alkmaar.nl of onze chatfunctie op de website rechtsonderin met de vermelding van uw naam + ordernummer en we zullen u zo snel mogelijk helpen.

Ruilen

Heeft u niet de juiste maat van het artikel? Of wilt u het artikel toch in een andere kleur? U kunt het artikel binnen 14 dagen na ontvangst ruilen. Het artikel dient onbeschadigd, ongebruikt, schoon en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking aan ons retour te worden gestuurd. U mag een artikel passen, maar u mag het artikel niet gebruiken en geen labels of prijskaartjes verwijderen als u het artikel wilt ruilen. De kosten voor het terugsturen van het artikel zijn voor uw eigen rekening. Na ontvangst van het teruggestuurde artikel sturen wij uiterlijk binnen 14 dagen de ruiling naar u toe. Wij nemen de verzendkosten voor deze ruiling eenmalig voor onze rekening. Het om te ruilen artikel dient uiteraard wel voorradig te zijn, u wordt daar per e-mail over geïnformeerd. U mag een artikel ook ruilen in de winkel. Een omruiling kan direct in de winkel worden afgehandeld.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Een selectie van onze merken

Bekijk al onze merken
✓ Kortingscode voor de volgende online bestelling (n.v.t. bij sale)!
✓ Betaal achteraf met Klarna!
✓ Vandaag besteld voor 17:00 uur, de volgende werkdag bezorgd!
✓ Aankopen in de winkel worden kosteloos vermaakt!
✓ Gratis verzending binnen Nederland!

© 2024 Köster Fashion | Powered by iClicks