Christ

Werner Christ

Werner Christ is een Duitse Modemerk dat is opgericht in 1950. Christ heeft zich gespecialiseerd in jassen gemaakt van leer en lamsvacht. Ze zijn populair vanwege hun stijlvolle uiterlijk en duurzaamheid. Leren jassen zijn beschikbaar voor zowel heren als dames in een breed scala aan stijlen, van casual tot formeel. Ze worden gemaakt van verschillende soorten leer, zoals schapenleer en kalfsleer, en zijn behandeld met waterafstotende producten. Leren jassen zijn doorgaans duurder dan jassen gemaakt van andere materialen, maar ze gaan langer mee en zijn een aanwinst zijn voor elke garderobe.

Ervaar één van Köster Fashion mooiste lederen en suède jassen van Werner Christ. Bekijk de collectie en ontdek het prachtige en luxe leer en suède van Werner Christ nu bij Köster Fashion!

Geschiedenis van Werner Christ

Werner Christ is opgericht 1950 door Werner en Anni Christ. Ze zijn begonnen in een garage met hun eerste naaimachine. Vanaf dag één zijn factoren als kwaliteit, klantgerichtheid en duurzaamheid belangrijke thema’s.

In 1960 waren leer en lamsvacht zeer populair. Met de hype van de motorfietsen in de jaren 60, werd de productie overgeschakeld naar leer voor motorjassen. Werner Christ heeft vanaf het allereerste begin als doel gehad om altijd aan de behoeften van de klant te voldoen. Vakmanschap, functionaliteit zijn dan ook nog steeds de drijvende krachten achter het bedrijf.

Evolutie in exclusiviteit

1970 stond in het teken van evolutie en vooruitgang. Om klanten een uniek product aan te bieden en zich te blijven onderscheiden van de concurrentie, richtten de oprichters zich al heel vroeg op duurzame en innovatieve producten. Daarom is de ontwikkeling van de meest uiteenlopende afwerkings- en verwerkingstechnieken, steeds verder ontwikkeld.

In 1980 begint er een nieuw hoofdstuk. Met als doel de beste kwaliteitsnormen te garanderen en exclusieve toegang te krijgen tot het beste leer en lamsvacht, besloot de familie in 1983 haar eigen leerfabriek op te zetten in San José, Uruguay. De hele productieketen kwam dus in handen van het familiebedrijf, zodat eerlijke en duurzame productie kon worden gegarandeerd.

Volgende generatie

Sinds het begin van de jaren 90 heeft ook de tweede generatie, haar kennis en kunde ingezet ten behoeve van de productie. Ook kwam er aandacht voor ruitersportartikelen, baby- en kinderartikelen. Aangezien de vraag naar kleding en lamsvachtproducten snel toenam, werd er een extra fabriek opgericht in Cebu, Filippijnen.

Met de overgang naar het jaar 2000 werden nieuwe markten ontsloten via internationale partners en het merk Christ kreeg nog meer erkenning en bekendheid.

SALE: Geen Sale Werner Christ

Omdat Werner Christ een tijdloos en duurzaam merk is en veel modellen ieder jaar weer in de collectie terugkomen, worden de jassen nooit in de uitverkoop aangeboden.

Meest gestelde vragen over Werner Christ;

Wat is de pasvorm van Werner Christ?

Je kunt je gebruikelijke Europese maat aanhouden.

Wat zijn de kenmerken van Werner Christ?

Leer is er in verschillende kwaliteiten, afhankelijk van het dier en de leeftijd daarvan. Werner Christ gebruikt alleen de beste en fijnste leersoorten, die de leerexperts zorgvuldig hebben geselecteerd. Met behulp van speciale verwerkingstechnieken verwijdert Werner Christ de wol uit het leer en kunnen ze het vervolgens op basis van visuele kenmerken sorteren in ‘nappa’ en ‘suède’ en andere soorten die Werner Christ zelf in hun eigen leerfabriek verwerken. Werner Christ jassen van leer of suède zijn kenmerkend voor het modebedrijf.

Wat verkoopt Köster Fashion van Werner Christ?

Bij Köster Fashion verkopen we de best kwaliteit lederen, lammystof, suède en luxe dames jassen.

Is Werner Christ duurzaam?

De kledingstukken zijn gemaakt van één en hetzelfde natuurproduct, de verschillen zitten alleen in het leer en de verschillende soorten lamsvellen die we gebruiken. Deze worden wereldwijd met de grootste zorg door het team  specialisten van Werner Christ geselecteerd en zijn altijd duurzame secundaire producten, want Werner Christ gebruikt alleen leer en lamsvellen van dieren die voor de voedselproductie zijn gefokt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Een selectie van onze merken

Bekijk al onze merken
✓ Betaal achteraf met Klarna!
✓ Gratis verzending binnen Nederland!
✓ Aankopen in de winkel worden kosteloos vermaakt!
✓ Kortingscode voor de volgende online bestelling (n.v.t. bij sale)!
✓ Vandaag besteld voor 17:00 uur, de volgende werkdag bezorgd!

© 2024 Köster Fashion | Powered by iClicks