Christ

Werner Christ

Werner Christ is een Duitse Modemerk dat is opgericht in 1950. De specialiteiten zijn jassen gemaakt van leer, speciaal materiaal dat gemaakt is van het gedroogde en gebleekte vel van bepaalde dieren. Ze zijn populair vanwege hun stijlvolle uiterlijk en duurzaamheid. Leren jassen zijn beschikbaar voor zowel heren als dames in een breed scala aan stijlen, van casual tot formeel. Ze worden gemaakt van verschillende soorten leer, zoals schapenleer en kalfsleer, en zijn behandeld om waterafstotend of waterdicht te zijn. Leren jassen zijn doorgaans duurder dan jassen gemaakt van andere materialen, maar ze zijn vaak langer mee en kunnen een aanwinst zijn voor elke garderobe.

Ervaar één van Köster Fashion mooiste lederen en suède jassen van Werner Christ. Bekijk de collectie en ontdek het prachtige en luxe leer en suède van Werner Christ nu bij Köster Fashion!

Geschiedenis van Werner Christ

Werner Christ is opgericht 1950 door Werner en Anni Christ. Ze zijn begonnen in een garage met hun eerste naaimachine. Vanaf dag één zijn factoren als kwaliteit, klantgerichtheid en duurzaamheid belangrijke thema’s.

In 1960 was het tijdperk van leer en lamsvel. Met de hype van de motorfietsen in de jaren 60, werd de productie overgeschakeld op leer voor motorjassen. Met het doel om altijd aan de behoeften van de klant te voldoen, vakmanschap, functionaliteit en de huidige tijdgeest bleven de drijvende krachten achter het bedrijf.

Evolutie in exclusiviteit

1970 stond in het teken van evolutie en vooruitgang. Om klanten een uniek product aan te bieden en zich te blijven onderscheiden van de concurrentie, richtten de oprichters zich al heel vroeg op duurzame en innovatieve producten. Daarom is de ontwikkeling van de meest uiteenlopende afwerkings- en verwerkingstechnieken, steeds verder ontwikkeld.

In 1980 begint er een nieuw hoofdstuk. Met als doel de beste kwaliteitsnormen te garanderen en exclusieve toegang te krijgen tot de hoogste lederen en lamsvellen, besloot de familie in 1983 haar eigen leerfabriek op te zetten in San José, Uruguay. De hele waardeketen was dus in handen van het familiebedrijf, zodat eerlijke en duurzame productie kon worden gegarandeerd.

Volgende generatie

Sinds het begin van de jaren 90 heeft ook de tweede generatie, die nu tot de onderneming is toegetreden, haar jarenlange kennis en kunde gebruikt voor medische lamsvacht producten. De nadruk lag vooral op ruitersportartikelen, baby- en kinderartikelen. Aangezien de vraag naar kleding en lamsvachtproducten snel toenam, werd er een extra fabriek opgericht in Cebu, Filippijnen.

Met de overgang naar het jaar 2000 werden nieuwe markten ontsloten via internationale partners en het merk Christi kreeg nog meer erkenning en bekendheid. De diversificatie van de verkoop met eigen kantoorboekhandels ontstond er een onlineshop.

Geheel in de geest van de tijd werd naast de gedrukte media ook de online-aanwezigheid uitgebreid. De communicatiestrategie werd uitgebreid. Naast de nieuwe online winkel, sociale mediakanalen en nieuwe verkoopplatformen. In 2010 is de digitalisering begonnen en in 2017 realiseert de derde generatie van de familie een volgend hoofdstuk in het modebedrijf, namelijk ‘Het Werner Christ label’

SALE: Werner Christ jas voor heren

Ben je op zoek naar een van deze hoge kwaliteit lederen en suède jassen, maar dan tegen een lagere prijs? Houd onze sale pagina goed in de gaten. Als we een Werner Christ jas in de sale hebben staan, dan vindt je hem daar. Filter eenvoudig op sale voor heren of merken voor een beter overzicht.

Meest gestelde vragen over Werner Christ;

Wat is de pasvorm van Werner Christ?

Je kunt je gebruikelijk Europese maat aanhouden. De ene jas is langer of wijder, de anderen korter en getailleerd.

Wat zijn de kenmerken van Werner Christ?

Lederen stoffen zijn er in verschillende kwaliteiten, afhankelijk van het dier en de leeftijd. Werner Christ gebruikt alleen de beste en fijnste ledersoorten, die de lederexperts zorgvuldig hebben geselecteerd uit de hele wereld. Met behulp van speciale verwerkingstechnieken verwijdert Werner Crist de wol uit het leder en kunnen ze het vervolgens op basis van zijn visuele kenmerken sorteren in ‘nappaleder’ en ‘suèdeleer’ en andere soorten die Werner Christ zelf in hun eigen leerfabriek hebben ontwikkeld. Werner Christ jassen van leer of suède zijn kenmerkend voor het modebedrijf.

Wat verkoopt Köster Fashion van Werner Christ?

Bij Köster Fashion verkopen we de best kwaliteit lederen, lammystof, suède en luxe dames jassen.

Is Werner Christ duurzaam?

De kledingstukken zijn gemaakt van één en hetzelfde natuurproduct, de verschillen zitten alleen in het leer en de verschillende soorten lamsvellen die we gebruiken. Deze worden wereldwijd met de grootste zorg door het team  specialisten van Werner Christ geselecteerd en zijn altijd duurzame secundaire producten, want Werner Christ gebruikt alleen leer en lamsvellen van dieren die voor de voedselproductie zijn gefokt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Een selectie van onze merken

Bekijk al onze merken
✓ Voor 17:00 besteld, morgen in huis!
✓ Kortingscode voor de volgende online bestelling (n.v.t. bij sale)
✓ Gratis verzending binnen Nederland!
✓ Betaal achteraf met Klarna!
✓ Aankopen in de winkel worden kosteloos vermaakt!

© 2023 Köster Fashion | Powered by iClicks