Marco Pescarolo

Marco Pescarolo

Marco Pescarolo behoort tot één van de beste modemerken op het gebied van pantalons. Naast hun beroemde pantalons hebben ze zich de afgelopen jaren ook toegelegd op de productie van vesten en jasjes. Neem een kijkje en draag Marco Pescarolo, te verkrijgen bij Köster Fashion.

Geschiedenis Marco Pescarolo

Het merk Marco Pescarolo werd in 1999 in Napels opgericht, het familiebedrijf is van de gepassioneerde herenmode kenner Marco Pescarolo en zijn vrouw Anna De Matteis. Hun afkomst heeft een belangrijke rol gespeeld bij de vorming en strategie van het merk. Marco groeide op in een familie die werkte in de drukkerij- en papierindustrie en Anna komt uit een familie van textielhandelaren en weet alles van stoffen. Hun uiteenlopende persoonlijke en professionele achtergronden hebben bijgedragen tot het ontstaan van het succes van  Marco Pescarolo.

Elke collectie van het merk onderscheidt zich door de doordachte details en speciale aandacht voor de kleinste details: van de selectie van natuurlijke-knopen of corozo-knopen tot de met de handgeborduurde labels.

“Het masker van Pescarolo”

Het opschrift “Made in Napels” is een symbool van trots van de familie Pescarolo en is geïnspireerd op het masker van Pulcinella, het geestige en hilarische personage uit de “Commedia Dell’Arte”. Het symbool van het masker siert vaak niet alleen het etiket, maar ook de buiten- en binnen naden van de producten van Marco Pescarolo.

Het échte Italiaanse gevoel, beleving en passie van Marco Pescarolo

Alle procedures van de productie, van de selectie van stoffen en accessoires tot het ontwerp en het maatwerk, worden in Italië uitgevoerd. Het merk geeft in de producten uiting aan zijn visie van tijdloze mode en richt zich tot mannen die gehecht zijn aan elegantie en waarde hechten aan hun individualiteit.

Het evenwicht tussen traditie in het maatwerk en moderne mode wordt gevoeld door elke man die kleding van Marco Pescarolo draagt.

SALE: Marco Pescarolo pantalon voor heren

Bent u op zoek naar een van deze hoge kwaliteit pantalons, maar dan tegen een lagere prijs? Houd onze sale pagina goed in de gaten. Als we een Marco Pescarolo pantalon in de sale hebben staan, dan vindt u hem daar. Filter eenvoudig op sale voor heren of merken voor een beter overzicht.

Meest gestelde vragen over Marco Pescarolo;

Wat is de pasvorm van Marco Pescarolo?

Marco Pescarolo hanteert een slim-fit pasvorm, je kunt je gebruikelijke Europese maat aanhouden.

Wat zijn de kenmerken van Marco Pescarolo?

Marco Pescarolo staat bekend om haar comfortabele stoffen, modieuze stijlen, brede collecties, en staat met name bekend om de pantalons.

Wat verkoopt Köster Fashion van Marco Pescarolo?

Bij Köster Fashion verkopen we chino’s en pantalons in jogging, casual, sportief en jersey stijlen

Kan je de pantalons van Marco Pescarolo bij Köster Fashion inkorten/vermaken?

Ja, dit kan! Sterker nog, bij een aankoop in de winkel of online kunt u gerust gebruik maken van onze kosteloze vermaak service. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het laten in nemen door één van onze medewerkers in de winkel. (N.v.t. tijdens de uitverkoop periode)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Een selectie van onze merken

Bekijk al onze merken
✓ Aankopen in de winkel worden kosteloos vermaakt!
✓ Gratis verzending binnen Nederland!
✓ Betaal achteraf met Klarna!
✓ Vandaag besteld voor 17:00 uur, de volgende werkdag bezorgd!
✓ Kortingscode voor de volgende online bestelling (n.v.t. bij sale)!

© 2024 Köster Fashion | Powered by iClicks